OMÜ Uluslararası İlişkiler Birimi Erasmus ve Mevlana Öğrencilerle Havzaya Gezi Düzenlendi

OMÜ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ ERASMUS VE MEVLANA ÖĞRENCİLERE HAVZAYA GEZİ DÜZENLENDİ

Erasmus ve Mevlana öğrenci değişim programları kapsamında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesine (OMÜ) eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler Havza’yı gezdiler.
Erasmus ve Mevlana öğrenci değişim programları kapsamında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesine eğitim gören 45 yabancı uyruklu öğrenciler OMÜ Havza Meslek Yüksekokulunun misafiri olarak Havza’ya geldiler.
OMÜ Öğretim Görevlisi Hiroko KAWAMORİTA KESİM gözetimindeki öğrencileri  OMÜ Havza Meslek Yüksekokulu Prof. Dr. Arif GÖNÜLOL karşıladı ve öğrencilere Havza Meslek Yüksekokulunu gezdirdi. Okul yetkililerince öğrencilere okul binası bölümleri ve verilen eğitimler hakkında bilgiler verildi.
Öğrenciler daha sonra İlçemiz Kaymakamı Sayın Yunus Kalaycı Havza Kaymakam Refiği Sayın Mehmet GÖZE, Havza Belediye Başkanı Murat İKİZ ve okul idaresi ile birlikte Havza Meslek Yüksekokulu yemekhanesinde yemek yediler.
Sayın Yunus Kalaycı Havza Kaymakam Refiği Sayın Mehmet GÖZE ve Havza Belediye Başkanı Murat İKİZ öğrenciler ile birlikte sıra beklediler, öğrenciler ve OMÜ Öğretim Görevlisi Hiroko KAWAMORİTA KESİM uzun süre sohbet ettiler.
Öğrenciler son olarak Havza Atatürk Evini ziyaret ederek Havza Kaplıcalarına girdiler.Get Adobe Flash player